Keskiviikko, 8.7.2020 
Turo, Turkka
Kotimaa

Maailman hauskin mies keikalla Nurmeksessa - "Ihan hirveä yhteensattuma"

  • Karjalainen
Amerikkalaiset Brad Sablosky (vas.) ja David Hancock tunnustivat ennen Ismo Leikolan Nurmeksen-keikkaa fanittavansa netin kautta tutuksi tullutta suomalaikoomikkoa. Amerikkalaiset Brad Sablosky (vas.) ja David Hancock tunnustivat ennen Ismo Leikolan Nurmeksen-keikkaa fanittavansa netin kautta tutuksi tullutta suomalaikoomikkoa.
Tiistainen keikka Nurmeksessa jännitti maailman hauskimmaksi ihmiseksi viikonvaihteessa äänestettyä Ismo Leikolaa tavallista enemmän, koska kaupungissa surtiin Rautavaaran tragedian uhreja.

-  Onhan tämä ihan hirveä yhteensattuma ja sattumien summa. Ei sitä tajua, on tosi outo olo. Tragedia on tässä se isoin asia, ei sillä halua mässäillä, Leikola kertoi.

Keikan siirtämistäkin Leikolan mukaan mietittiin, mutta paikalliset järjestäjät halusivat tuoda Nurmekseen vähän iloakin. Ja niin tapahtuikin Pielisareenan yleisön naurunpurskahduksista päätellen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nurmeksen kaupungin 40-vuotista taivalta juhlistavan esityksen piti olla jo sunnuntaina 26. lokakuuta, mutta se siirtyi tiistaille Las Vegasissa Yhdysvalloissa järjestetyn stand up -kilpailun finaalin takia. Leikola voitti kisan nettiäänestyksen ylivoimaisesti.

- Huumorilla ei ole rajoja! Juttuni ovat toimineet monessa maassa. Tutustuin moniin kilpailijoihin ja vitsimme upposivat puolin ja toisin, Leikola kertasi kisakokemuksiaan.

Lisää aiheesta keskiviikon Karjalaisessa

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi