Maanantai, 21.10.2019 
Ursula
Kotimaa

Uuden huoltoyhteistyön tavoite: "80 prosenttia puhelimista palautuu kahdessa päivässä"

  • Karjalainen

Älypuhelinten ja tablettien huoltoon erikoistunut Hetihuolto Oy aloittaa yhteistyön Joensuun Carlson-tavaratalojen kanssa. Hetihuolto huoltaa kaikkien merkkien ja mallien takuun ulkopuoliset viat.

Vuonna 2012 perustetulla yrityksellä on toimipisteet Salossa ja Helsingissä. Rikki menneen laitteensa voi nyt aloitettavan yhteistyön myötä Joensuussa jättää Carlson-tavarataloihin, joista laitteet lähetetään korjattaviksi Salon keskuskorjaamolle.

-  Tavoitteemme on, että 80 prosenttia kaikista puhelimista palautuu omistajalleen kahden arkipäivän kuluessa, myyntipäällikkö Tommi Karjula sanoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Asiakas saa ennen huoltoa hinta-arvion. Periaate on, että korjaamisen pitää olla reilusti halvempaa kuin uuden ostamisen.

Heltihuolto tekee yhteistyötä Carlsonin kanssa useilla paikkakunnilla. Carlsoneille ei ainakaan toistaiseksi tule Hetihuollon omaa henkilökuntaa.

Hetihuollon toimitusjohtaja Tuomo Herlevi on aiemmin työskennellyt Nokian takuuhuoltoja tekevässä yrityksessä. Myös useat työntekijät ovat entisiä Nokian työntekijöitä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa