play

Tunnetut pohjoiskarjalaiset markkinoivat kotiseutuaan - videolinkki

Toimitus

Pohjois-Karjalaa ja erityisesti sen elinkeinoelämää esittelevä uusi video julkaistiin perjantaina Pohjois-Karjalan kauppakamarin 60-vuotisjuhlassa. Kuusiminuuttinen video esittelee maakunnan yrityksiä, menestystarinoita ja tuotteita. Videon tilaajana on ollut kauppakamarin lisäksi Pohjois-Karjalan maakuntaliitto.
 
- Halusimme tehdä pirteän videon tämän päivän Pohjois-Karjalasta, jossa esille pääsisivät erityisesti kärkiyrityksemme. Mukana on 49 yritystä eri puolilta maakuntaa, kertoo kauppakamarin toimitusjohtaja Anne Vänskä.
 
Maakunnan tekemisen meininkiä esittelevät muun muassa juoksija Jukka Keskisalo, jalkapallotemppuilija Lassi Hurskainen (kuvassa), muusikko Aki Tykki ja juontaja Rami Kiiskinen.
 
- Ensi vuosi on maakunnallemme ennennäkemätön tapahtumien vuosi. Teimme jo aiemmin kuusi lyhyttä videoklippiä Pohjois-Karjalasta. Sisältöinä olivat muun muassa tapahtumat, urheilu, kulttuuri, luonto ja vapaa-aika. Samoin Joensuu julkaisi oman videonsa. Uskon näiden kaikkien saavan erittäin paljon katsojia sekä Suomessa että maailmalla, sanoo projektipäällikkö Reijo Muje Pohjois-Karjalan maakuntaliitosta.
 
- Videoklipit ovat kaikkien esitettävissä. Tuotannoissamme kuvattua raakamateriaalia, joka on leikattavissa tarpeen mukaan, käyttää muun muassa ampumahiihtokisojen MM-kisalähetyksissä Ylellä. Videoklippejä julkaistaan lähiaikoina vielä lisää. Niissä on esillä myös talvimaisemia.