Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Salkkari-tähdet Joensuussa - "Perinteistä Suomi-meininkiä"

Salatut elämät -tähtiä on pystynyt äkkäämään Joensuun keskustassa tiistaina. Kello 14 aikoihin näyttelijät Jasmin Voutilainen, Mikko Parikka (kuvassa vas.) ja Hemmo Karja hörppivät kahvia Ison Myyn Arnoldsissa.

- En ole näissä, enkä missään muissakaan meiningeissä ollut Joensuussa. Kyllähän täällä hyvältä näyttää, perinteistä suomalaista meininkiä, Parikka naurahtaa pohjoiskarjalaisten kiinnostuksen kohteena.

Salatut elämät -sarjaan pohjautuva elokuva Nightmare 2 - Painajainen jatkuu saa ensi-iltansa 3. joulukuuta. Elokuvan fanikiertue saapuu Joensuuhun elokuvateatteri Tapioon tiistaina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Faneilla on mahdollisuus tavata elokuvan tähtiä kello 16.45 alkaen. Fanitapaaminen päättyy kello 17.30. Tämän jälkeen on vuorossa elokuvan ennakkonäytös.

Elokuva on komediallinen trilleri, jonka tapahtumat sijoittuvat merelliselle lomasaarelle. Vuonna 2012 julkaistu elokuva Nightmare - Painajainen merellä toi elokuvateattereihin 126  000 katsojaa. Elokuva palkittiin yleisö-Jussilla.

Parikan mukaan elokuvaprojekti oli "nasta kesäduuni".

- Neljä viikkoa tehtiin hyvällä porukalla hommia.

Näyttelijät ovat olleet tien päällä viime aikoina.

-  Eilinen oli rankka päivä, kun tulimme Ouluun ja sieltä lähdettiin ajamaan tänne. Eilisessä oli tekemistä, tänään on iisimpi päivä, Karja sanoo. Joensuusta näyttelijöiden matka jatkuu tällä viikolla Kuopioon, Jyväskylään, Seinäjoelle ja Vaasaan.

Video fanitapaamisesta on nähtävillä täällä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi