Lauantai, 25.1.2020 
Pauli, Paavo, Paul
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 1322

Kotimaa

Arpajaisissa voitettu autoja ennätystahtiin - viikossa kolme

Lumilyhty 2014 -arpajaisissa on viimeisen viikon aikana voitettu jo kolme päävoittoa. Ensimmäisenä onnekas tamperelainen Iines Haavisto raaputti arvastaan henkilöautovoiton. Päävoittoarvan myi hänelle oma tytär, jonka cheerleader-joukkue kerää parhaillaan varoja myymällä Lumilyhty-arpoja.

- Ostin arvan lapseltani. Yllätys oli kyllä aikamoinen, kun selvisi, että olen voittanut Peugeot 208 -auton. Tarkastimme arvan monta kertaa varmistaaksemme, että tämä kaikki on varmasti totta, kertoo tuore autovoittaja Iines.

Kaksi muuta autovoittajaa ilmaantui heti Iineksen voiton perään. Toinen heistä voitti autonsa Lumilyhty-tekstiviestiarvalla. Arpajaisissa on päävoittoina 24 henkilöautoa ja 24 matkalahjakorttia.

Lumilyhty-arpajaisissa on 11 vuoden aikana jaettu yhteensä 91 autoa ja 167 toivelomaa sekä yli 270 000 muuta voittoa. Lumilyhdyllä on kerätty vuosittain noin miljoona euroa suoraan lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Lumilyhty-arvat ovat nyt myynnissä tammikuun 2015 loppuun asti.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa