Lauantai, 4.7.2020 
Ulla, Ulpu
Kotimaa

Aikuisten potkupukujen suosio ällistyttää - "Hanuriläppä pitää olla!"

  • Karjalainen
Hauskoista ja erikoisista tavaroistaan tunnetulla Mulletoi.com-verkkokaupalla on yllättävä kestohitti, aikuisten potkupuvut.

Toimitusjohtaja Tomi Talasin mukaan potkupukuja hankitaan etenkin miehille kotiasuiksi, eikä ostovimmalle näy loppua. Jouluna kysyntä vain kiihtyy. Talas ihmettelee suosion salaisuutta.

- Sen kun tietäisi! 98 prosenttia asiakaspalautteesta kertoo silti omaa kieltään, potkupukuja rakastetaan. Monet kysyvät ennen tilausta, että onhan näissä varmasti se hanuriläppä takapuolella. Kyselyt tulivat meille aluksi vähän puun takaa, mutta onneksi saamme vastata myöntävästi lähes aina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Aivan jäätävää. Ostin puvun puoliksi vitsinä miehelleni, joka painaa kiloissa yhtä paljon kuin on senteissä pitkä. Kokona XXL. Kaikkia odotuksia vastaan puku ei ainoastaan mennyt päälle vaan myös on mieheni sanojen mukaan todella mukava päällä. Ihana nallekarhuni tuntee olonsa vauvaksi jälleen kerran. Suurkiitokset, pelastitte joulun! eräs nainen kertoo verkkokaupan sivuilla.

Eli potkupukua hanuriläpällä, kiitos! Tällä menolla teepaitaan ja verkkareihin luottavat kotirintamamiehet löytävät itsensä vähemmistöstä.

Lue lisää niin sanotuista turhakkeista lauantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi