×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Jopa 250 000 pakettia liikkeellä päivittäin

Tänään maanantaina ja tiistaina Postin verkossa kulkee kaksinkertainen määrä paketteja kuin normaalisti, ja paketteja on liikkeellä päivässä jopa 250 000. Myös viime viikko oli vilkas, sillä Posti toimitti viikon aikana lähes miljoona pakettia.

- Verkkokauppa on viimeisen kvartaalin aikana ylittänyt odotukset. Näyttää siltä, että joulun pakettiliikenne kasvaa taantumasta huolimatta jonkin verran viime vuodesta. Nyt rikomme sekä päivä- että tuntikohtaisia volyymiennätyksiämme, Itellan Pakettipalveluiden johtaja Juha Tiittanen kertoo.

- Uutena ilmiönä pohjoismaisessa verkkokaupassa nähtiin tänä vuonna Amerikasta rantautunut Black Friday -kampanjointi. Verkkokaupat hyödynsivät sen tarjoamalla asiakkaille kampanjatuotteita ja muita tarjouksia. Myös itsenäisyyspäiväviikonloppu ja veronpalautukset lisäsivät verkko-ostamista. Maanantain 8.12. pakettivolyymimme kasvoi 6 prosenttia viime vuoden samaan päivään verrattuna, Tiittanen sanoo.

Suurin osa verkkokauppaostoksista tilataan noudettaviksi Postin palvelupisteistä. Postin pakettiautomaatteja on tänä vuonna 150 viime vuotta enemmän, ja 460 pakettiautomaatin verkosto mahdollistaa nopean noutamisen.

Postit ovat auki aattoon asti joka päivä, myös tulevana viikonloppuna. Postin pakettiautomaatit ja yhteistyökumppaneiden hoitamat palvelupisteet palvelevat usein pitkälle iltaan ja viikonloppuisin.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi