Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Kotimaa

Ystävän mutu-tuntuma muuttui todeksi: Mies rikastui 600 000 eurolla

Ikipeli eli aina voimassa oleva rivi toi helsinkiläiselle nettipelaajalle marraskuussa Kenosta huikeat 600 000 euroa. Voiton myötä rakas kalastusharrastus nousee elämän keskiöön. Voittaja aikoo siirtyä puolen vuoden vuorotteluvapaalle.

- Tapanani on pelata netissä ikipeli aina vuodeksi eteenpäin. Ei tarvitse koko ajan olla niitä pelejä laittamassa. Toukokuussa tuli jo 15 000 euroa, mutta nyt pätkähti oikein kunnolla. Numerot riviin olin valinnut itse, voittaja myhäilee.

Helsinkiläismies kertoo, että hänen ystävällään oli ollut mututuntuma siitä, että voitto joskus tulisi miehen kohtaloksi.

- Mutta en minä itse uskonut, että voittaisin. Olihan se iso yllätys, hän kertoo.

Marraskuun viimeisenä keskiviikkona Helsingin Mellunmäessä asuvaa Kenon pelaajaa kuitenkin lykästi ja mies nousi voitollaan vuoden 2014 suurimpien kenovoittojen tilastossa jaetulle kakkossijalle. Aiemmin helmikuussa Karkkilan linja-autoasemalla pelattuun riviin oli osunut niin ikään 600 000 euron voitto.

- Harrastan kalastusta ja tämä voitto mahdollistaa puolen vuoden vuorotteluvapaan kalaisissa merkeissä. Vanhempien kanssa mietitään myös asumisjärjestelyt uusiksi heidän vanhuuden päiviään helpottamaan. Ja tietysti voitto auttaa myös kivasti lähestyviä omia eläkepäiviäni. Ei tarvitse venyttää ihan joka pennosta, mies kertoo.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa