Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 1322

Kotimaa

Radio City Joensuu aloittaa tammikuussa - "Miehekäs ja sporttinen kanava"

Radio City Joensuu vahvistaa Joensuun ja Keski-Karjalan paikallisradiotarjontaa tammikuun viides päivä alkaen. Kanavaa on kuvailtu miehekkääksi sekä sporttiseksi, ja musiikkilinjassa ylläpidetään rock-perintöä.

- Varsinkin Keski-Karjalalle uusi kaupallinen, paikallisradio tuo uuden sisällön ohella mahdollisuuden uudenlaiseen näkyvyyteen muualle maakuntaan. Radio City Joensuu ei nimestään huolimatta aio pyöriä vain Joensuun asioiden ympärillä, vaan katsomme tarkasti myös mitä Kiteen seudulla tapahtuu, kertoo vastaava toimittaja ja toimitusjohtaja Liina Matveinen (kuvassa).

Radio City Joensuun toimiluvan omistaa yksityisomistuksessa oleva joensuulainen radioyhtiö Oy Najaros Ab. Yrityksellä on myös koko maakunnan alueella kuultava paikallisradio Iskelmä Rex.

Radio City Joensuun paikallisuutiset tuottaa Iskelmä Rexin uutistoimitus. Radio City Joensuun tuottaja on joensuulainen Teemu Korpinurmi.

Kanava aloittaa lähetykset 5.1.2015 kahdella taajuudella, joista toinen on Joensuun seudulla kuultava 101,5 Mhz ja toinen Keski-Karjalan 87,7 Mhz.

Lähetystä voi myös kuunnella netin kautta Radiot.fi-palvelulla.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi