Keskiviikko, 23.9.2020 
Minja, Miisa, Mielikki
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Kotimaa

Haluatko 5 000 euroa? Tee uusi versio maakuntalaulusta

Anna Puu esitti Karjalaisten laulu Pohjois-Karjalan maakuntaliiton uudenvuoden juhlassa Outokummussa. Anna Puu esitti Karjalaisten laulu Pohjois-Karjalan maakuntaliiton uudenvuoden juhlassa Outokummussa.

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Etelä-Karjalan liitto toteuttavat yhteistyössä kilpailun Karjalaisten laulun uudelleen sovittamisesta ja siihen liittyvän musiikkivideon toteuttamisesta. Tavoitteena on positiivinen, virkistävä ja tulevaisuuteen suuntaava versio Karjalaisten laulusta.

Kilpailu käynnistyi torstaina ja päättyy 31. maaliskuuta. Kilpailun ensimmäinen palkinto on 5 000 euroa, toinen palkinto 2 000 euroa ja kolmas palkinto 1 000 euroa.
 
- Karjalaisten laulu on tärkeä identiteetin osa karjalaisille ja se kajahtaa monissa tilaisuuksissa. Karjalaisten laulu kuuluu tänä päivänä eniten laulettuihin maakuntalauluihin. Kilpailu ja sen tuloksena syntyvä musiikkivideo vahvistavat maakuntahenkeä ja -identiteettiä molemmissa maakunnissa sekä tekevät Karjalaisten laulua tunnetuksi niin maakuntien asukkaille kuin myös valtakunnallisesti, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto arvioi.

Kilpailun tuomareina toimivat lehtori Jyrki Kurki ja yliopettaja Sanna Kurki-Suonio Karelia ammattikorkeakoulusta, muusikko Jani Pola, elokuvaohjaaja Markku Pölönen, maakuntajohtaja Pentti Hyttinen Pohjois-Karjalan maakuntaliitosta ja maakuntajohtaja Matti Viialainen Etelä-Karjalan liitosta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi