Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
Kotimaa

Vähäpuheista miestä puukotettiin Joensuussa

  • Karjalainen

Pohjois-Karjalan poliisi tutkii epäiltyä törkeää pahoinpitelyä, jonka uhri on ollut varsin vähäpuheinen. Mies on väittänyt "tuntemattomien henkilöiden pahoinpidelleen häntä".

Poliisi sai tiedon tiistai-iltana tiedon, että Joensuun Utrantien ja Ruuhitien risteyksessä on pahoinpidelty mies. Hätäkeskukseen miehestä oli ilmoitettu kello 18.19.

Alustavassa puhuttelussa mies kertoi poliisille, että hänelle tuntemattomat henkilöt pahoinpitelivät häntä lyömällä kasvoihin ja päähän. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että miestä oli lyöty useita kertoja myös teräaseella.

–·Miehen vammat olivat sen verran vakavia, että ne vaativat sairaalahoitoa, kertoo rikosylikomisario Jorma Alvila Pohjois-Karjalan poliisista.

Poliisilla ei kuitenkaan tietoa epäillyn rikoksen tekijästä saatikka myöskään sen mahdollisesta motiivista. Poliisi jatkaa rikoksen selvittämistä ja pyytää, että jos jollakin on havaintoja tapahtumista uhrin löytymispaikan lähettyviltä, he ilmoittaisivat havainnoistaan poliisille tai hätäkeskukseen.

Pahoinpidelty mies on iältään 41 -vuotias ja hän on kotoisin Joensuusta. Hän on edelleenkin hoidettavana Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Hänellä ei kuitenkaan ole välitöntä hengenvaaraa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa