Tiistai, 19.1.2021 
Henri, Henna, Heikki
Kotimaa

Palaneesta talosta löytyneet näytteet olivatkin eläimen luita

  • Karjalainen
Pohjois-Karjalan poliisi on jatkanut tutkimuksia Ilomantsissa joulun alla tapahtuneesta tulipalosta, jossa talon asukkaan epäillään menehtyneen. Varmuutta mahdollisestai kuolintapauksesta ei vielä ole saatu.

Poliisille ilmoitettiin 23. päivä joulukuuta, että ilomantsilainen vuonna 1931 syntynyt mies ei ole hakenut postejaan postilaatikostaan moneen päivään. Poliisipartio meni miehen kotiosoitteeseen selvittääkseen hänen vointiaan. Miehen kotiosoitteesta poliisi löysi lähes maan tasalle palaneen omakotitalon. Palo oli tapahtunut jo aikaisemmin, sillä talon rauniot eivät enää savunneet ja raunioiden päälle oli jo satanut lunta.

Poliisi löysi heti ensimmäisissä tutkimuksissa talosta jäänteitä, joiden se arveli kuuluvan palossa menehtyneelle asukkaalle. Tarkemmissa tutkimuksissa löydetyt jäänteet osoittautuivat kuitenkin eläimen luiksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tällä viikolla poliisi meni uudestaan talon raunioille ja löysi kahden vainajien etsimiseen erikoistuneen poliisikoiran avulla uusia jäänteitä. Näytteet on jo lähetetty tutkimuksiin, ja tuloksia odotetaan ensi viikolla.

Tutkinnanjohtaja Kimmo Wetterstrandin mukaan poliisi arvelee edelleen, että talon asukas on menehtynyt tulipalossa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi