Tiistai, 14.7.2020 
Alisa, Aliisa
Kotimaa

Joensuun ja Liperin yhteistyö Pärnävaaran ylläpidossa jatkuu

  • Karjalainen
Pärnävaaralla riitti hiihtäjiä maanantai-iltana. Taustalla harjoittelivat hiihtokoululaiset. Pärnävaaralla riitti hiihtäjiä maanantai-iltana. Taustalla harjoittelivat hiihtokoululaiset.
Joensuun kaupunginhallitus ja Liperin kunnanhallitus hyväksyivät maanantaina omalta puoleltaan uuden sopimuksen Pärnävaaran urheilukeskuksen ylläpidosta.

Sopimuksen tarkoituksena on, että urheilukeskuksen toiminta jatkuu entisellään ja että se on kaupunkilaisten ja kuntalaisten käytössä kilpa- ja kuntourheilun harrastamiseen samoin kuin aiemmin.

Urheilukeskuksen ylläpitotaso on sopimustekstin mukaan määrä säilyttää samalla tasolla kuin se on ollut ennen sopimuksen uusimista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Joensuun kaupunki päätti viime kesänä osana talouden tervehdyttämistoimenpiteitä, että se luopuu hiihtokeskuksen rahoittamisesta ja irtisanoi sopimuksen Liperin kanssa. Osana tämän vuoden talousarvion valmistelua ja käytyjen neuvotteluiden jälkeen yhteistyötä kuitenkin päätettiin jatkaa.

Uuden sopimuksen mukaan Liperi vastaa latujen ylläpidosta, Joensuu rakennusten peruskunnossapidosta ja pääomavuokrista. Muut kustannukset ja mahdolliset investoinnit jaetaan niin, että Liperi maksaa kuluista 35 prosenttia ja Joensuu 65.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi