Torstai, 24.1.2019 
Senja
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Kotimaa

Kekäleen toimitusjohtaja vaihtuu - "Tämä aika vaatii moniosaajaa"

Kekäle Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu maanantaista alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Hannu Kekäle (kuvassa) luovuttaa paikkansa pojalleen Joonas Kekäleelle.

Joonas Kekäle on aiemmin toiminut yrityksessä controllerina. Hannu Kekäle siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Joonas Kekäle, 36, on valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulusta vuonna 2005. Edelliset yhdeksän vuotta hän on vastannut yrityksen franchising-liiketoiminnasta sekä yhtiön hallinnosta ja sen kehittämisestä.

- Tämä aika vaatii moniosaajaa kaupan monikanavaistuessa. Uskon, että Joonas pystyy vastaamaan näihin haasteisiin tulevaisuudessa, Hannu Kekäle toteaa.

- Tulevaisuudessa pohdimme keinoja yhdistää myymälä ja verkkokauppa asiakkaan näkökulmasta entistä paremmin, Joonas Kekäle kommentoi.

Kekäle Oy on kotimainen vuonna 1957 perustettu vaateketju, joka on keskittynyt naisten, miesten ja lasten laatupukeutumiseen sekä huippubrändeihin. Valikoimasta löytyy yli sata kotimaista ja kansainvälistä merkkiä.

Nykyään Kekäle toimii seitsemällä paikkakunnalla Joensuussa, Jyväskylässä, Kiteellä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Tampereella. Lisäksi Kekäleellä on franchising-liikkeitä yhteistyössä Bestseller-konsernin kanssa.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa