Perjantai, 6.12.2019 
Niilo, Niko
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Kotimaa

Rekan kanssa törmännyt auto ajoi aura-auton perässä

Onni oli myötä perjantaiaamuna Liperissä tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa rekka ja henkilöauto törmäsivät toisiinsa. Polvijärventiellä lähellä Vaivion risteystä tapahtuneesta kolarista selvittiin ilman vakavia henkilövahinkoja.

Henkilöautoa kuljettanut nainen vietiin tarkastuttamaan vammansa, mutta hän oli jalkeilla heti onnettomuuspaikalla ja pääsi myös ulos autosta omin voimin. Yhteentörmäys tapahtui aamuyhdeksältä.

Tilanteessa oli hengenvaarallisen onnettomuuden ainekset, mutta tyhjillään olleen tukkirekan kuljettaja ehti väistää penkkaan ennen törmäystä. Pieni väistöliike oikealle saattoi pelastaa pahemmalta.

Tukkirekan mieskuljettaja ei loukkaantunut kolarissa. Rekka pysyi pystyssä, mutta suistui syvälle hankeen.

Onnettomuuteen joutunut henkilöauto ajoi Polvijärventietä kohti Joensuuta. Edellä ajoi aura-auto, joten näkyvyys lumipöllyssä saattoi olla heikko. Liperin alueella satoi perjantaiaamuna runsaasti lunta.

Raivaustyöt Polvijärventiellä olivat käynnissä vielä aamulla kymmenen jälkeen, joten pelastuslaitos ohjaa liikennettä. Raivaustöiden ajan liikenne pääsee onnettomuuspaikan ohi toista kaistaa pitkin.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa