Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Karelia-ammattikorkeakouluun reilu 4 600 hakijaa

Karelia-ammattikorkeakouluun haki torstaina 9. huhtikuuta päättyneessä korkeakoulujen yhteishaussa yhteensä 4618 hakijaa, joista 1883 valitsi Karelia-ammattikorkeakoulun ensisijaiseksi hakukohteekseen.

Hakemuksia saatiin yhteensä noin 6  000. Eniten hakijoita kiinnosti edellisvuosien tapaan sosiaali- ja terveysalan koulutukset.

Karelia-ammattikorkeakoulussa oli haussa 24 koulutusta, jotka toteutetaan päivä- tai monimuotototeutuksena. Aloituspaikkoja on 730.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen tutkintoon johtavaan koulutukseen haettiin yhdellä sähköisellä hakulomakkeella Opintopolku.fi -palvelussa.

Tämän vuoden hakijamäärää ei voi suoraan verrata edelliseen vuoteen, sillä aiemmin yliopistoihin oli oma yhteishakunsa ja ammattikorkeakouluihin kolme erillistä yhteishakua.

Englanninkielisen International Business -koulutuksen valintakoe järjestetään huhtikuussa ja suomenkielisen koulutuksen touko-kesäkuun vaihteessa.

Valintojen tulokset julkaistaan viimeistään 1. heinäkuuta.

Opiskelijaksi hyväksyttyjen tulee ottaa opiskelupaikka vastaan 15. heinäkuuta kello 15 mennessä. Opinnot alkavat elo-syyskuussa 2015.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi