Perjantai, 25.9.2020 
Kullervo
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 1322

Kotimaa

Poliisin "sisäänheittäjä": Töitä tarjolla tervekätisille, lukutaito katsotaan eduksi

Aihekuva Aihekuva

Tilanteet muuttuvat ja vaihtuvat kuin kevätsää tai kiekkopeli, Pohjois-Karjalan "sisäänheittäjä Sami" kirjoittaa Itä-Suomen Poliisin Facebook-sivulla.

- Kovin kauaa ei ole siitä, kun tuskailtiin työttömiä poliisimiehiä ja - naisia ja nyt sitten yritetään löytää kissojen ja koirien kanssa edellä mainittuja töihin. Itä-Suomi ei välttämättä houkuttele metropolivaloilla ja ihmismassoilla, mutta tilaa ja vaikkapa suurpetoja on tarjolla ja nyt jopa valtion töitä.

- Vakavasti puhuen: ainakin VHT- eli valvonta- ja hälytystoiminnan (jos poliisikoulun käynnistä on jo aikaa, sillä tarkoitetaan järjestys-, haalari- ja pussihousuosastoa) puolella on töitä tarjolla kaikissa kolmessa maakunnassa (molemmat Savot ja itärajan ihme Pohjois-Karjala). Toki alkuun pätkiä, sijaisuuksia ja vuorotteluvapaita sekä johdettavana oloa, mutta poliisitöitä kumminkin, Sami korostaa.

Eli jos cv:stä löytyy poliisitutkinto, olet suhteellisen nopea oppimaan tai muistamaan poliisityöt sekä omaat perusterveyttä ja vahvat kädet työhön (ja tarvittaessa asiakkaisiin) tarttumiseen, ota yhteyttä poliisilaitoksen toiminta-alueiden VHT-päällystöön, Sami ohjeistaa.

Kirjoitus löytyy täältä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi