Perjantai, 29.5.2020 
Oliver, Olivia, Oiva
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Kotimaa

Poliisi tutkii vapaa-ajan asunnolla tapahtunutta ammuskelua - "viitteitä mustasukkaisuudesta"

 Poliisi tutkii Savukoskella varhain keskiviikkoaamuna tapahtunutta ampumatapausta, jossa kaksi henkilöä sai lieviä vammoja.

- Teosta epäilty mies ampui vapaa-ajan asunnon saunassa yhden laukauksen kiväärikaliiperisella aseella. Laukaus ei osunut saunassa istuviin henkilöihin, mutta sen seurauksena kaksi henkilö sai lieviä, sirpaletyyppisiä vammoja etupäässä jalkoihinsa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Huhtamäki.

Teosta epäilty sekä uhrit ovat kaikki nuoria aikuisia. Teko sattui syrjäisellä paikalla, eikä sivullisille ole aiheutunut siitä vaaraa.

Epäilty poistui paikalta teon jälkeen, mutta poliisi tavoitti hänet pian samana aamuna. Epäilty on siitä saakka ollut pidätettynä ja hänet vangittiin lauantaina.

Huhtamäen mukaan poliisi selvittää parhaillaan tapauksen motiivia.

- Tutkinnassa on tullut esiin viitteitä siitä, että kyseessä olisi mustasukkaisuudesta johtunut teko ja poliisi selvittää asiaa parhaillaan muun muassa kuulusteluin, kertoo Huhtamäki.

Ampumatapausta tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeellä tapon yritys, mutta sen lisäksi tutkinnassa on muun muassa törkeä rattijuopumus, josta epäillään samaa henkilöä, kuin tapon yrityksestäkin.

Poliisi ei ole tiedottanut tapauksesta aiemmin, sillä osallisten kuulustelut ja tekninen tutkinta on haluttu turvata. Samasta syystä poliisi ei tutkinnan tässä vaiheessa tiedota tapauksesta enempää.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa