Keskiviikko, 8.4.2020 
Suoma, Suometar
Kulttuuri

Vekararokin ohjelma julki - "Yksi isoimmista lasten rokkitapahtumista"

  • Karjalainen

Joensuun rokkiviikon perinteisen lastenfestarin Vekararokin ohjelma on julkaistu. Lauantaina 16. heinäkuuta Ilosaaren lavalle astuvat pikku kakkosestakin tuttu Herra Heinämäen Lato-orkesteri, Höpinätötterö ja The Bätmäns.

Jo yhdettätoista kertaa järjestettävässä tapahtumassa on lapsille myös pomppulinnoja, alueella vierailee kirjastoauto ja ravintola Kerubi tarjoaa erityistä vekaramenua.

Vekararokin liput maksavat kaksi euroa ja tulevat myyntiin maanantaina 27. kesäkuuta. Liput ovat myynnissä Prisman infossa ja myöhemmin torin rokkikontissa.

Tapahtuman järjestää Ilosaarirockin taustalla oleva Joensuun Popmuusikot ry sekä ravintola Kerubi. Tapahtuma järjestetään Joensuun Ilosaaressa lauantaina 16. heinäkuuta kello 11-15.

- Vekararokki on Ilosaarirockin festariviikon perinne ja yksi isoimmista lasten rokkitapahtumista Suomessa. Festari on haluttu pitää mukavan kotoisana ja piknik-henkisenä iltapäivänä, jossa musiikki on pääosassa. Monelle muksulle tuo on ensimmäinen festarikokemus ja siksi halutaan pitää homma helposti lähestyttävänä. Liput ovat aina maksaneet kaksi euroa, joka rasita isommankaan porukan kukkaroa kamalasti, kertoo Ilosaarirockin vastaava tuottaja Petri Varis.

Lauluntekijä Heikki Salon vetämä Herra Heinämäen Lato-orkesteri on pitkän linjan lastenmusiikkiyhtye, joka on esiintynyt televisiossa ja elokuvissa, tehnyt albumeita ja kiertänyt keikoilla. Salon lisäksi yhtyeessä vaikuttavat kokeneet muusikot Mikko Löytty, Janne Louhivuori ja Jouko Mäki-Lohiluoma.

Höpinätötterö on tamperelainen lastenmusiikkiduo, jossa soittavat monitoimimuusikko Janne Laurila ja kontrabasisti Joonas Keskinen. The Bätmäns on tuore helsinkiläinen yhtye, jonka solistina toimii näyttelijä Marja Salo. Joensuulaisväriä bändiin tuovat kitaristi Matti Härkönen ja rumpali Antti Rintala.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa