Tiistai, 4.8.2020 
Veera
Kulttuuri

Saara Aalto pääsi jatkoon X Factorissa oltuaan pudotusuhan alla

  • STT
MTV kertoi sunnuntaina, että Aalto on tehnyt managerointisopimuksen kansainvälisen Roar Global -toimiston kanssa. LEHTIKUVA/HANDOUT MTV kertoi sunnuntaina, että Aalto on tehnyt managerointisopimuksen kansainvälisen Roar Global -toimiston kanssa. LEHTIKUVA/HANDOUT
Saara Aalto pääsi eilen jatkoon Britannian X Factor -laulukilpailussa oltuaan pudotusuhan alla. Tuomaristo päätti, että Four of Diamonds -yhtyeen oli aika lähteä kisasta.

- Tämä ilta oli todella tunteellinen. Olen todella helpottunut tällä hetkellä, Aalto sanoi sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan videolla.

- Rakastin esitystäni ja toivon, että tekin rakastitte sitä, Aalto jatkoi kiitellen vuolaasti häntä äänestäneitä ihmisiä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Illan livelähetyksessä Aalto vakuutti tuomarit Jessie J:n kappaleella Who You Are. Tuomareista Aallon taakse asettuivat Sharon Osbourne, Nicole Scherzinger ja Simon Cowell. Louis Walsh olisi halunnut Four of Diamondsin jatkoon.

Lauantaina Aalto toi viidenteen livelähetykseen värikkään show'n, joka oli saanut vaikutteita Japanista. Teemana oli poikabändit vastaan tyttöbändit, ja Aalto esitti Girls Aloud -yhtyeen hitin Sound of the Underground.

Britit eivät täysin lämmenneet geishaksi pukeutuneen Aallon esitykselle, ja häntä syytettiinkin sosiaalisessa mediassa ja joissakin brittilehdissä kulttuurisesta omimisesta ja jopa rasismista.

Esimerkiksi brittilehti Telegraphin toimittaja arvioi, että Aallon - tai koreografi Brian Friedmanin - stailausvalinta ei mennyt ihan putkeen varsinkaan siitä syystä, että tyyli ei liittynyt Aallon esittämään kappaleeseen mitenkään.

Express-lehti kirjoitti pettyneistä viesteistä, joita sosiaaliseen mediaan ilmestyi Aallon esityksen jälkeen.

- Miksi he ovat stailanneet Sound of the Undergroundin oudoksi rasistiseksi parodiaksi Japanista? kommentoi eräs katsoja Expressin mukaan.

- Rakastan Saaraa, mutta miksi Sharon (Osbourne) ja tuottajat antoivat tämän rasistisen p***aesityksen tapahtua? kysyi toinen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi