Tiistai, 25.9.2018 
Kullervo
Kulttuuri

Nuori, haluatko töihin musiikkialalle? - ilmaista oppia tarjolla Joensuussa

  • Arttu Koistinen
  • Aimo Salonen
Aihekuvassa viulisti Sofia Kortelainen Joensuun torilavalla vuonna 2015 Aihekuvassa viulisti Sofia Kortelainen Joensuun torilavalla vuonna 2015

Joensuun Popmuusikot ry ja Nuorisopalvelut tarjoavat nuorille ilmaista crew-valmennusta musiikkialan töihin.

Valmennus on suunnattu musiikista ja tapahtumatuotannosta kiinnostuneille 17-29-vuotiaille. Tarjolla on konkreettisia mahdollisuuksia työskennellä muun muassa Popmuusikoiden ja kaupungin järjestämissä tapahtumissa esimerkiksi rakennuksen, somistuksen, suunnittelun, siivouksen tai cateringin parissa, Joensuun Popmuusikot tiedottaa.

- Ajatus on oppia tekemisen kautta. Nuoret pääsevät hyvin pian kokeilemaan erilaisia työtehtäviä, toki opastetusti. Kokemuksien pohjalta nuoret voivat miettiä mikä osa alasta on itselle kiinnostavaa. Mallia on kokeiltu Joensuu Rock Academyssa hyvin tuloksin, valmennuksia vetävä bänditoiminnan ohjaaja Matti Kemppainen kertoo tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Crew-valmennus on maksutonta ja tarkoitettu ensisijaisesti työ- ja opiskelupaikkaa ilman oleville 17-29-vuotiaille nuorille.

Valmennuksen avulla pyritään antamaan nuorille realistisia työkokemuksia ja ohjaamaan heitä opiskelemaan musiikki- ja tapahtuma-alalle. Valmennus toteutetaan ilta-aikaan yhdestä kolmeen kertaa viikossa.

Crew-valmennuksen infotilaisuus järjestetään tiistaina 17. lokakuuta Whisper-nuorisokeskuksessa osoitteessa Torikatu 1.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.