Keskiviikko, 12.12.2018 
Tuovi
Kulttuuri

Ylioppilasteatterifestivaalit saapuvat Joensuuhun viikonlopuksi - kolmessa päivässä 14 esitystä

  • Liisa Yli-Ketola
  • Juha Inkinen
Tuottaja Marja Kuokkanen  (vas.) ja tiedottaja Netta Kivimäki ovat valmiina viikonloppuna starttaavaan Siun syty -festivaaliin. Toimisto, yksi näyttämöistä ja bilepaikka sijaitsevat Kerubissa. Tuottaja Marja Kuokkanen (vas.) ja tiedottaja Netta Kivimäki ovat valmiina viikonloppuna starttaavaan Siun syty -festivaaliin. Toimisto, yksi näyttämöistä ja bilepaikka sijaitsevat Kerubissa.

Joensuun ylioppilasteatteri elää vakaata ja taloudellisestikin hyvää aikaa. Tänä keväänä teatteriaktiivit ovat poikkeuksellisen paljon innoissaan, koska valtakunnalliset ylioppilasteatterifestivaalit saapuvat kohta kaupunkiin kahdeksan vuoden tauon jälkeen.

- Ylioppilasteatteriliitto Sytyn hallitus päätti asiasta Kuopiossa vuonna 2016. Siitä saakka olemme valmistautuneet vastaanottamaan vieraat. On mietitty tiloja ja haettu apurahoja, sanoo kolmipäiväisen Siun syty -tapahtuman päätuottaja Marja Kuokkanen.

Aisaparina hänellä on tiedottaja Netta Kivimäki.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Festivaali tuo kaupunkiin noin 300 teatteriharrastajaa eri puolilta Suomea. Lippupalvelu Tiketissä on myynnissä kaikkiaan 1 330 lippua eri opiskelijakaupungeista tuleviin esityksiin.

Ylioppilasteatterifestivaali Siun Syty levittäytyy Joensuuhun perjantaista sunnuntaihin 20.-22. huhtikuuta: 14 eri teatteriesitystä, paikkoina Pakkahuone, Kaupunginteatteri, Kerubin kellari ja Normaalikoulun auditorio.

Aiheesta lisää Karjalaisen tilaajille:

Joensuussa on viikonloppuna tarjolla kantaaottavia, rohkeita ja kokeilevia esityksiä nuorilta tekijöiltä

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa