Sunnuntai, 16.12.2018 
Auli, Aulikki
Kulttuuri

Lieksan Vaskiviikon toiminnanjohtaja vaihtuu - Hanna Vienonen lähtee toisiin tehtäviin

  • Jani Leinonen

Lieksan Vaskiviikon toiminnanjohtaja vaihtuu. Lähes kolme vuotta tehtävässä työskennellyt Hanna Vienonen (kuvassa) siirtyy toisiin tehtäviin, ja festivaalin vt. toiminnanjohtajana toimii aikavälillä 21. kesäkuuta–31. elokuuta Cecilia Riikonen.

Riikonen on Joensuun Popkatu-yhdistyksen puheenjohtaja sekä työskennellyt useissa elokuva- ja esittävän taiteen tuotannoissa Joensuussa. Uuden vakituisen toiminnanjohtajan rekrytointi käynnistetään mahdollisimman pian.

Vienonen vei läpi kaksi onnistunutta kehittämishanketta, joilla kehitettiin suunnitelmallisesti Vaskiviikon tuotannollisia valmiuksia, uudistettiin ilme ja nettisivut sekä siirryttiin sähköiseen järjestelmään muun muassa kirjanpidossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Lähtöön ei liity mitään dramatiikkaa. Ehdin tehdä kolme festaria ja kehittämishakkeet. Nyt kun saadaan homma valmiiksi, on hyvä hetki siirtyä eteenpäin, Vienonen sanoo.

Hän ei vielä kerro tarkemmin tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Lieksan Vaskiviikon vuoden 2017 tulos oli pitkästä aikaa positiivinen ja palaute erinomaista sekä taiteilijoilta että yleisöltä, toiminnanjohtajavaihdosta kertovassa tiedotteessa todetaan.

- Olemme Vaskiviikon hallituksessa erittäin tyytyväisiä Vienosen työpanokseen ja Vaskiviikon kehittymiseen. Vaskiviikon taiteellisen johtajan Jouko Harjanteen ja Vienosen toimiva yhteistyö on ollut tiivistä ja Vaskiviikkoa eteenpäin vievää. Kiitämme Vienosta erinomaisesta työpanoksesta ja toivotamme hänelle menestystä tulevissa tehtävissä, sanoo Vaskiviikon hallituksen puheenjohtaja Harri Kiiskinen.

Lieksan Vaskiviikko järjestetään 20-28. heinäkuuta.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa