Keskiviikko, 21.11.2018 
Hilma
Kulttuuri

Pielinen soi -festivaali jatkuu tällä viikolla – neljä konserttia ja kesätanssit

  • Renne Ohtonen
  • Pielinen Soi
TrioTanguango esiintyy Lieksan TalliGalleriassa lauantaina. TrioTanguango esiintyy Lieksan TalliGalleriassa lauantaina.

Koko kesän kestävän Pielinen soi -festivaalin tulevan viikon ohjelmistossa on kaikkiaan neljä konserttia ja kesätanssit.

Cello Spirituals -yhtye konsertoi keskiviikkona Paaterin kirkossa ja torstaina Juuassa Kannaksen leirikeskuksessa. Vuosien ajan myös ulkomailla esiintynyt yhtye esiintyy kokoonpanolla Iida-Vilhelmiina Sinivalo, Sini Eusebio ja Matti Makkonen. Sinivaloa on kutsuttu tämän hetken johtavaksi jazzsellistiksi Suomessa. Afroamerikkalaisten spirituaalien lisäksi konsertin ohjelmassa on muun muassa Sibeliusta ja suomalaisia kansansävelmiä.

Perjantaina Paaterin kirkossa konsertoi pianotaiteilija Petri Herranen. Samana iltana Vuonislahden lavalla taas on luvassa perinteiset kesätanssit, joissa solisteina nähdään muun muassa viime vuosina Tangomaestro-laulukilpailun voittaneet Sirja Suonpää-Väänänen ja Eero-Veikko Häkkilä. Orkesterina toimii akustinen TangoMaestro Orchestra.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lauantaina Lieksan TalliGalleriassa vietetään Trio Tanguangon argentiinalaisen tangon iltaa.

Pielinen soi järjestetään kaikkiaan 11:ttä kertaa. Festivaalissa on kesän aikana parikymmentä eri konserttia ja muuta tapahtumaa.
 

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa