Tiistai, 13.11.2018 
Ano, Kristian
Kulttuuri

Vaskiviikko ylitti lipunmyynnin tavoitteensa: Maksullisissa konserteissa kävi yhteensä 5 900 ihmistä

  • Jani Leinonen
  • Ilkka Karppanen
Yksi Vaskiviikon kohokohdissa on Mätäsvaaran kaivoslaguunissa järjestettävä konsertti. Yksi Vaskiviikon kohokohdissa on Mätäsvaaran kaivoslaguunissa järjestettävä konsertti.

Lieksan Vaskiviikko järjestettiin viime viikolla 20.-28. heinäkuuta. Vaskiviikon ohjelmistossa oli 20 konserttia ja 11 pihasoittoa sekä oheisohjelmaa kuten tuubanheiton MM-kilpailut. Vaskiviikon taiteellinen johtaja Jouko Harjanne summaa tiedotteessa viikkoa seuraavasti: ”Lieksan Vaskiviikko oli taiteellisesti onnistunut festivaali.”

Lieksan Vaskiviikko ylitti lipunmyynnin tavoitteensa ja kasvatti konserteissa kävijöiden määrää. Kokonaisuudessaan maksullisissa konserteissa kävi noin 5 900 ihmistä, joka on noin 7 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

Lieksan Vaskiviikon vt. toiminnanjohtajaksi nopealla aikataululla hypännyt Cecilia Riikonen kertoo myös olevansa tyytyväinen lopputulokseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kaartin soittokunta Lieksan Kirkossa ja Seraph Brass Mätäsvaaran kaivoslaguunissa keräsivät ennätysyleisöt. Toista kertaa Kulman salissa pidetyt konsertit keräsivät myös toivotun yleisömäärän.

Vuoden 2019 Lieksan Vaskiviikko järjestetään 26.7- 3.8.2019 ja silloin teemasoittimena on pasuuna. Ensi kesänä Lieksan Vaskiviikko juhlii 40-vuotista taivalta.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa