Lauantai, 22.2.2020 
Tuuli, Tuulia, Hilda
Kulttuuri TILAAJILLE 

Jukka Hulkko on näyttänyt elokuvia yli 30 vuotta Ilomantsissa, jossa ensi-ilta ei ole useinkaan suosituin näytös - "Viikko, kaksi siitä, niin puskaradio ehtii mukaan"

  • Taru Väänänen
  • Kuvat: Niko Jouhkimainen
Jukka Hulkko näkee Kino Mantsin kunnan yhteisenä kulttuuritilana. Talossa on kansalaisopiston musiikkiryhmiä, tapahtumia ja tilausnäytäntöjä. Elokuvasalin lava mahdollistaa myös konserttien pitämisen. Jukka Hulkko näkee Kino Mantsin kunnan yhteisenä kulttuuritilana. Talossa on kansalaisopiston musiikkiryhmiä, tapahtumia ja tilausnäytäntöjä. Elokuvasalin lava mahdollistaa myös konserttien pitämisen.

Kaikkien aikojen katsojaennätys Kino-Mantsissa on Markku Pölösen nimissä, sillä vuonna 1998 ensi-iltansa saanut Kuningasjätkä veti 2 800 katsojaa. Viime vuoden hitti oli Pölösen Oma maa, joka houkutteli Kino Mantsiin komeat 1 700 katsojaa.

Elokuvatoimen hoitaja-kirjastoauton kuljettaja. Siinä yhdistelmävirka, jota ei ihan joka kunnassa ole. Ilomantsissa pestiä hoitava Jukka Hulkko empii hetken haastattelua. Olisi kirjastoauton ajopäivä, mutta auto on ehkä menossa huoltoon.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Tutustu 5e viisi viikkoa
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa