Maanantai, 24.6.2019 
Juha, Janne, Jani
Kulttuuri

Suomen Kulttuurirahaston apurahat haettavina - toimintaa esitellään tilaisuuksissa Pohjois-Karjalassa

  • Petteri Ruotsalainen
Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan rahaston apurahat ovat haettavina 10.1.‒8.2. rahaston sähköisessä hakujärjestelmässä.

Pohjois-Karjalan rahasto esittelee toimintaansa ja vuoden 2019 apurahojen hakua eri puolilla maakuntaa järjestettävissä tilaisuuksissa. Ne on suunnattu maakunnan taiteen, tieteen ja kulttuurin tekijöille, Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan rahasto tiedottaa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Tilaisuudet järjestetään 15. tammikuuta Lieksassa, 16. tammikuuta Ilomantsissa, 22. tammikuuta Nurmeksessa, 23. tammikuuta Outokummussa ja 29. tammikuuta Kiteellä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pohjois-Karjalan rahasto myöntää apurahoja 910 000 euroa Pohjois-Karjalaan kohdistuviin hankkeisiin sekä maakunnassa asuville tai syntyneille hakijoille tieteelliseen tai taiteelliseen työhön.

Lisäksi myönnetään Voitto ja Anna-Liisa Alangon nimikkoapurahana 10 600 euroa nuorten pohjoiskarjalaisten laulajien ja lausujien tukemiseen.

Tämän vuoden haussa rahasto myöntää maakunnan kärkihankkeena 40 000−50 000 euron apurahan taidehankkeeseen joko yhtenä tai kahtena apurahana. Lisäksi rahasto myöntää vähintään 20 000 euroa Taidetta hoitolaitoksiin -apurahoina.

Hakuohjeet löytyvät verkkosivulta http://www.skr.fi/apurahat.

Apurahoista päättää Pohjois-Karjalan rahaston kymmenenjäseninen hoitokunta, jonka puheenjohtajana toimii professori Timo Tokola.

Apurahat jaetaan Pohjois-Karjalan rahaston vuosijuhlassa 19. toukokuuta.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa