Keskiviikko, 1.4.2020 
Peppi, Raita, Pulmu
Kulttuuri

Antti Tuisku konsertoi kesällä Olympiastadionilla

  • STT
Antti Tuiskun konsertti on Olympiastadionilla elokuun lopulla. LEHTIKUVA / Emmi Korhonen Antti Tuiskun konsertti on Olympiastadionilla elokuun lopulla. LEHTIKUVA / Emmi Korhonen
Poptähti Antti Tuisku konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla. Tuiskun Bailantai-konsertti järjestetään lauantaina elokuun 22. päivänä.

–  Stadionilla esiintyminen tulee varmasti olemaan elämäni suurin ja hienoin kokemus, ja haluan tarjota yleisölle parhaan mahdollisen paikan sekä parhaat mahdolliset fasiliteetit historian upeimman popspektaakkelin seuraamiselle, Tuisku kertoo tiedotteessaan.

Olympiastadion on ollut remontissa jo useamman vuoden. Uusitun stadionin avajaisia vietetään elokuun 7. päivänä. Tuolloin luvassa on avajaisshow'n järjestävän Nelonen Median mukaan "kaksituntinen viihdespektaakkeli".

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aiemmin kotimaisista sooloartisteista omat stadionkonserttinsa ovat järjestäneet Cheek ja Jari Sillanpää vuosina 2014 ja 2015. Lisäksi vuonna 1999 stadionin täytti Hectorin, Kirkan, Pave Maijasen ja Pepe Willbergin yhteinen kokoonpano Mestarit.

Lipunmyynti Tuiskun konserttiin alkaa maanantaina. Hän on aiemmin konsertoinut esimerkiksi Helsingin Areenalla. Idols-ohjelmasta julkisuuteen noussut Tuisku on julkaissut kaikkiaan 11 levyä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa