Maanantai, 3.8.2020 
Nea, Neea, Linnea
Kulttuuri

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voitti Christoffer Strandberg

  • STT
Yleisö äänesti Christoffer Strandbergin ja Jutta Heleniuksen voittoon Tanssii tähtien kanssa -finaalissa. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA Yleisö äänesti Christoffer Strandbergin ja Jutta Heleniuksen voittoon Tanssii tähtien kanssa -finaalissa. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA
Tanssii tähtien kanssa -finaalin voitti näyttelijä Christoffer Strandberg opettajanaan Jutta Helenius. Voittaja valittiin MTV:n suoran lähetyksen päätteeksi yleisöäänestyksessä sunnuntai-iltana.

Finaalissa voittajakaksikko esitti freestyle-tanssinaan kappaleen Chandelier. Katsojien valinta parille oli jive-kappale Barbie Girl. Kolmas finaalitanssi oli kilpailun tuomaristoon kuuluvan Helena Ahti-Hallbergin koreografia, jota myös Ahti-Hallberg oli mukana tanssimassa.

Toiseksi kilpailussa tuli muusikko Jannika B opettajanaan Aleksi Seppänen. Kolmanneksi ylti valokuvaaja Meeri Koutaniemi opettajanaan Matti Puro.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

MTV:n suositussa kilpailusarjassa oli kymmenen osanottajaa. Nyt päättynyt kausi oli kahdestoista. Tuomareina toimivat Ahti-Hallbergin lisäksi Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi