Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
Kulttuuri

Antti Tuiskulle lisäkonsertti Olympiastadionille

  • STT
Pitkältä tauolta palaava Tuisku on luvannut stadionille "maailmanluokan show´n". LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO Pitkältä tauolta palaava Tuisku on luvannut stadionille "maailmanluokan show´n". LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO
Pop-laulaja Antti Tuisku on ilmoittanut järjestävänsä toisen konsertin Olympiastadionille elokuussa. Bailantaiksi nimetty ensimmäinen konsertti lauantaina 22. elokuuta varattiin loppuun muutamassa minuutissa, kun liput tulivat myyntiin tänä aamuna.

Uusi konserttipäivämäärä perjantaille 21. elokuuta julkistettiin heti aamupäivällä, ja kauppa lippukauppa lähti heti täyteen käyntiin.

Pitkältä tauolta palaava Tuisku on luvannut stadionille "maailmanluokan show´n".

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tematiikasta on vaikea lähteä tekemään suurempia paljastuksia, koska se liippaa aika läheltä jossain vaiheessa kuultavaa uutta musiikkia, mitä on jonkun verran tässä jo viritelty, Tuisku kertoi STT:lle viime torstaina.

Laulaja ei tuolloin paljastanut, milloin uutta musiikkia on luvassa. Sen sijaan hän kertoi, että stadionilla ei kuulla pelkästään uutta materiaalia.

–  Miehän oisin ihan mielipuolinen, jos jättäisin mun vanhat hitit esittämättä. Ehkä se isoin ongelma tulee olemaan se, että jotain hittejä pitää jättää pois. Kaikenkattava hittikimara on luvassa, Tuisku sanoi.

Suomen suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuva on asunut viime ajat Espanjassa ja keskittynyt liikuntaopintoihin.

Tuiskun levy-yhtiö Warner kertoo tiedotteessaan, että edellisellä, kevään 2018 Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueella artistin näki 60  000 ihmistä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa