Lauantai, 26.9.2020 
Kuisma
Kulttuuri

Hassisen koneen lisäkeikkojen liput menivät perjantaiaamuna kuin kuumille kiville - yhtye esiintyy Joensuussa juhannusviikolla peräti viidesti

  • Jani Leinonen
Hassisen kone esiintyy juhannusviikolla Joensuussa peräti viisi kertaa. Hassisen kone esiintyy juhannusviikolla Joensuussa peräti viisi kertaa.

Myös Hassisen koneen kahden lisäkeikan liput menivät kuin kuumille kiville. Lipunmyynti alkoi perjantaina kello 9, ja liput loppuivat jo ennen puoli kymmentä.

"Siinäkään ei pitkään kestänyt. Molemmat lisäkeikat ovat loppuunvarattu. Lippuja saattaa lähipäivien aikana vapautua myyntiin Tikettiin ja Lippupisteeseen, jos varattuja lippuja ei lunasteta", ravintola Kerubi viestitti Facebookissa kello 9.25.

Uusien Joensuun-keikkojen päivämäärät ovat tiistai 16. kesäkuuta sekä keskiviikko 17. kesäkuuta. Kaikkiaan yhtye siis esiintyy viisi kertaa Kerubissa juhannusviikolla. Yhtyeen juhannusviikonlopun keikat myivät aiemmin loppuun minuuteissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hassisen koneen edellisestä esiintymisestä on vierähtänyt kaksikymmentä vuotta. Joensuussa Hassisen kone nähtiin edellisen kerran juhannuksena vuonna 2000.

Ensi vuonna yhtye viettää 40-vuotisjuhlia. Merkkipaalu sai yhtyeen aktivoitumaan seitsemään juhlakonserttiin, jotka ovat Joensuun lisäksi Seinäjoen Provinssissa 27. kesäkuuta sekä Tampereella Ratinan stadionilla 8. elokuuta.

Lisää keikkoja juhlakiertueelle ei ole enää luvassa.

Aiemmin aiheesta:

Legendaarinen Hassisen kone tekee paluun 40-vuotisjuhliensa kunniaksi – "Bändi ei varsinaisesti koskaan hajonnut"

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi