Torstai, 21.11.2019 
Hilma
Kulttuuri

Robin kiinnostaa Joensuussa - tuhat lippua myyty jo aamupäivän aikana

  • Karjalainen

Teinitähti Robinin huhtikuun alun keikka on herättänyt Joensuussa suurta kiinnostusta. Liput tulivat myyntiin torstaina, ja jo aamupäivän aikana oli myyty tuhat lippua.

-  Jos sama tahti jatkuu, liput loppuvat perjantaina, tuumasi toimitusjohtaja Pasi Hämäläinen konserttia järjestävästä Guru Entertainmentista torstaina alkuiltapäivästä.

Robin esiintyy Joensuun areenassa lauantaina 5. huhtikuuta. Konserttia varten on nyt varattu puolet Areenasta, jolloin paikalle mahtuu noin viisituhatta katsojaa. Hämäläinen kuitenkin väläyttää mahdollisuutta laajentaa konserttialuetta, mikäli liput menevät nopeasti loppuun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Asiakaskunta on laajaa, ihan nuorista aina parikymppisiin asti. Heistä vanhimmat eivät ehkä osta Robinin levyjä, mutta haluavat nähdä hänet livenä, Hämäläinen arvioi.

Robinin kiertue käynnistyy Lahdesta ensi viikolla. Kuukauden päästä järjestettävä Joensuun-keikka on kolmas etappi ja myös Robinin ainoa keikka koko Itä-Suomessa.

Pari vuotta sitten singlellään Frontside Ollie pinnalle noussut 15-vuotias Robin ei ole aikaisemmin esiintynyt Joensuussa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa