Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Kulttuuri

Katri Helenan viestit toisesta ulottuvuudesta tallentuivat kirjaan ja levylle

  • Karjalainen
Viimeiset 26 vuotta Katri Helena on saanut viestejä tuonpuoleisesta. Silloin niitä alkoi tulla, vuoden 1988 kesäkuussa. Näkymättömät puhelinlangat alkoivat välittää viestejä tuoreelle leskelle. Laulaja alkoi viesti kerrallaan kirjata niitä muistiin.

Nyt näistä viesteistä on syntynyt kirja Taivaan tie. Lukuisia äänilevyjä tehnyt Katri Helena on siis nyt myös kirjailija.

-  Näitä muistiin kirjoittamiani tekstejä on paljon enemmän. Enemmän kuin mitä tähän kirjaan on mahtunut. Olen valinnut tähän kirjaan ne, jotka itse ymmärrän ja mistä olen saanut apua, Katri Helena sanoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katri Helena kertoo tehneensä kirjan, koska on mielestään saanut itse paljon apua viesteistä ja niistä kirjaamista teksteistään, ja uskoo, että myös muut voivat löytää niistä jotain tärkeätä.

-  Olen itse saanut niin paljon lohtua ja apua niistä. Toivon, että muutkin ihmiset voisivat kenties saada tästä kirjasta samanlaista apua.

Samaan aikaan Taivaan tie -kirjan kanssa ilmestyy Taivaan tie -levy.

-  Molemmat kulkevat käsi kädessä, kirja ja levy. Aihepiirit ovat samantyyppisiä. Odotan jännittyneenä, mikä on vastaanotto.

Uuden levyn nimikkobiisi Taivaan tie on albumille viisi kappaletta tehneen Timo Kiiskisen käsialaa. Mistään uskonnollisesta kappaleesta tai levykokonaisuudesta ei kuitenkaan ole kyse. Levy sisältää Katri Helenalle ominta, iskelmää.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi