Maanantai, 28.9.2020 
Arja, Lenni
Kulttuuri

Outokummun kulttuuriväki kiitti Maarit Hämäläinen-Koljosta

  • Karjalainen
Outokumpulainen kulttuuriväki järjesti kulttuurisihteeri Maarit Hämäläinen-Koljoselle (kuvassa keskellä) yllätysjuhlan hänen viimeisenä työpäivänään ennen kesä- ja vuosilomia.

- Tuntui tarpeelliselta tehdä juhla, leipoa, tehdä ohjelmaa ja pukeutua violettiin yhteisenä isona kiitoksena Maaritille kaikesta siitä tuesta, jota hän on työssään meille antanut, kertoo Henry Räsänen, joka oli yksi yllätysjuhlan puuhamiehistä.

Juhlaa rakentamassa olivat teatteri, sirkus, puhallinorkesteri, tanssinkoulutus ja lukuisten erilaisten järjestöjen ja esiintymisryhmien edustajat sekä yksityiset ihmiset.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Juhla alkoi siitä hetkestä, kun sovittu palaveri paljastuikin tekosyyksi varmistaa, että Hämäläinen-Koljonen on paikalla ja Outokummun puhallinorkesterin johtaja Mika Hirvonen soitti fanfaarin juhlan alkamisen merkiksi.

Hämäläinen-Koljonen matkasi juhlapaikalle miesvoimin vedetyissä hevoskiesissä pitkin Kummunkatua ja vajaa satahenkinen kulkue seurasi laulaen mukana. Servon nurkalla odotti Outokummun puhallinorkesteri Outokumpu marssia soittaen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi