Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Kulttuuri

Ilosaarirock sai uuden päälavan - kuvagalleria lauantailta

  • Karjalainen

Ilosaarirockin uusi päälava oli lauantaina käytössä ensimmäistä kertaa. Staminan fanit täyttivät lavan edustan lauantaina illan himmetessä.

Rokissa vietettiin lauantaita leppoisissa ja aurinkoisissa tunnelmissa. Musiikkiesitysten lisäksi yleisölle oli tarjolla runsaasti oheisohjelmaa pöytätenniksestä benjihyppyihin.

Tämän vuoden Ilosaarirock on kerännyt yleisöä jo noin 32  000 henkeä. Lauantaina Laulurinteelle myytiin noin 22  000 lippua. Rokkiklubeilla oli perjantaina 10  000 kävijää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ensimmäinen varsinainen rokkipäivä sujui poliisin mukaan edellisyön pienestä kiireisyydestä huolimatta ilman suurempia ongelmia, vaikka tehtäviä rokkialueelle onkin ollut parinkymmenen luokkaa. Mitään vakavampia tapahtumia ei poliisin tietoon ole tullut, vaan tehtävät ovat liittyneet lähinnä päihtyneinä aiheutettuihin häiriköinteihin.

Poliisi joutui kirjoittamaan lauantaina nuorille lähes viisikymmentä sakkoa alkoholin laittomasta hallussapidosta. Sen lisäksi hävitettiin pääasiassa mietoja alkoholijuomia noin 70 litraa.

Gallerian kuvat: Jarno Artika, Kimmo Kirves ja Emil Helotie.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi