Lauantai, 25.1.2020 
Pauli, Paavo, Paul
Kulttuuri

Salakapakan ovet aukeavat lauantaina

  • Karjalainen
Operet Cabaret! -operettirevyy saa ensi-iltansa lauantaina. Kabareen takana olevan ydinjoukon muodostavat Talvi-Maaria Turunen ja hänen miehensä Timo Turunen sekä Henna-Mari Luolamo. Projekti on lähtöisin Talvi-Maaria Turusen aivonystyröistä.

-  Idea sai inspiraationsa, kun katsoimme Timon kanssa 20-luvulle sijoittuvaa Boardwalk Empire -sarjaa. Olimme jo aikaisemmin pohtineet, että jotain operettia olisi kiva kehittää. Sitten tuli fiilis, että 20-luku ja operetti passaisivat hyvin yhteen, koska niissä on samaa henkeä ja kuplivuutta, Talvi-Maaria Turunen taustoittaa.

Musiikkina kuullaan ikivihreitä sävelmiä opereteista kuten Lepakko, Mustalaisruhtinatar, Mustalaisparoni sekä Iloinen leski.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Porukassa mietittiin, mitä lauluja halutaan mukaan. Ensin teimme musiikillisen rungon, ja vasta sen pohjalta käsikirjoituksen, Talvi-Maaria Turunen kertoo.

Syksyllä esitys nähdään kolmesti Joensuussa ja kerran Kiteellä. Vankka aikomus on mennä myös Mikkeliin, Pieksämäelle, Savonlinnaan ja Varkauteen. Lisäksi haaveissa siintää myös operetin vieminen ulkomaille asti.

Lue esityksestä ja sen tekijöistä lisää perjantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa