Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
Kulttuuri

Rockin metalliosasto viettää raskasta joulua - "Oma hieno tunnelmansa"

  • Karjalainen
Suomalaisilla hevilaulajilla on tapana näin joulun alla kokoontua yhteen. Se on pitkä, kymmenen vuotta jatkunut perinne. Tästä jouluisesta kokoontumisesta ovat päässeet myös kuulijat nauttimaan, sillä kaikkien näiden kymmenen joulun alla metalliliiton rokkarit ovat esittäneet tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin joululauluja niin klubeilla kuin konserttisaleissa. Viime vuosina lähinnä konserttisaleissa.

Viime vuonna ilmestyi myös ensimmäinen Raskasta joulua-äänilevy, ja jo heti perään tänä vuonna myyntiin tulee toinen.

Tämänvuotinen Raskasta joulua -kiertue käynnistyy Joensuun Carelia-salista 15. marraskuuta eli ensi lauantaina. Joensuun konsertissa esiintyvät laulajina Nightwishin Marco Hietala, Tarotin Tommi ”Tuple” Salmela, Amorphiksen Ville Tuomi sekä Thunderstonista ja Strikesta tuttu Pasi Rantanen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Marco Hietala on ollut kiertueella mukana alusta saakka. Hänen ääntään kuullaan myös molemmilla Raskasta joulua -levyillä.

-  Tässä kiertueen bändissä ja solisteissa on itsellenikin paljon hyviä kavereita. Tällä kokoontumisella on meille kaikille mukanaolijoille suuri merkitys. On hienoa kerran vuodessa kokoontua yhteen ja vaihtaa kuulumisia, Marco Hietala kertoo.

Marco Hietala on omalla kohdallaan pannut merkille, että joulun alla tapahtuva kiertue valmistaa häntä itseään myös oikean joulun viettoon kotona perheen parissa.

-  Tässä on oma hieno tunnelmansa. Sen on huomannut vuosien varrella. Tämä edeltää sitä hetkeä, joulua, kun pannaan ovet ja kännykät kiinni ja rauhoitutaan.

-  Vaikka onhan tämä kiertue tietysti aika kaukana rauhallisesta, Hietala kuitenkin täsmentää heti perään.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa