Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
Kulttuuri

Suzi Quatro on Ilovaarirockin pääesiintyjä

  • Karjalainen

Ilovaarirock 2015 pääesiintyjäksi on kiinnitetty Detroitissa, Michiganissa syntynyt ja vuodesta 1971 lähtien Lontoossa asunut Suzi Quatro, tapahtuman verkkosivuilla ilmoitetaan.

-  Jo 14-vuotiaana uransa aloittanut ikinuori rockmimmi tekee edelleenkin jatkuvasti paljon keikkoja; Ilovaarirockiin hän valmistautuu muun muassa tekemällä 23 keikan kiertueen Australiassa tammi-maaliskuussa.

Vuonna 1972 julkaistiin Suzin ensimmäinen single Rolling Stone, jota ovat seuranneet sellaiset hitit kuten Can he Can, 48 Crash, Your Mama Won´t Like Me sekä kymmenittäin muita hittejä. Albumeitakin Suzilta on julkaistu toistakymmentä, kaiken kaikkiaan levyjä on myyty yli 52  000  000 kappaletta hänen 50 vuotta kestäneen uransa aikana!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ilovaarirocking verkkosivujen mukaan vuonna 1977 Suzi päätti kokeilla myös näyttelemistä ja hän esittikin tuohon aikaan suositussa Onnen päivät -televisiosarjan yhdeksässä jaksossa eräänlaista naispuolista Fonzieta, Leather Tuscaderoa.

Suzi Quatro on myös näytellyt musikaaleissa; vuonna 1986 Annie Get Your Gun -musikaalissa Annien pääroolin ja 1991 Tallulah Who -musikaalissa pääroolin Tallulah Bankheadina.

Ilovaarirockiin Suzi tuo kolmella puhaltajalla vahvistetun kuusimiehisen kiertuebändinsä.

Mukana Ilovaarirockissa ovat myös Freud, Marx, Engels & Young sekä Dave Lindholm B. Inventive!

- Muista esiintyjistä tiedotamme talven ja kevään aikana. Lipunmyynti on avattu ilovaarirock.fi- sivulla. Nyt kannattaa ostaa liput vaikkapa joululahjaksi! Liput ennakkoon ostettuna 25 €, portilla 30 €.

Suzi Quatron esiintymisestä uutisoi Yle Pohjois-Karjala tiistaiaamuna.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa