Torstai, 13.8.2020 
Jesse, Okko
Kulttuuri

Talvifestivaalin liput menneet kuin kuumille kiville - yleisötavoite ylittyi jo

  • Arttu Koistinen
Talvifestivaalin lippuja oli vielä ainakin Levy-Eskoilla maanantaiaamupäivällä. Talvifestivaalin lippuja oli vielä ainakin Levy-Eskoilla maanantaiaamupäivällä.

Ensi lauantaina 14. helmikuuta Joensuun areenassa järjestettävän Lunta Ilosaaressa -talvifestivaalin lippuja on myyty ennakkoon mainiosti. Jopa niin hyvin, että lippuja ystävänpäivänä Areenan ovella uteleva jää nuolemaan näppejään.

- Lippuja on yhteensä neljätuhatta, ja jäljellä on enää parisataa. Kaikki liput myydään ennakkoon, Kerubin toimitusjohtaja Asko Piiparinen toteaa.

Yllättyikö Piiparinen lippujen suuresta suosiosta? Kyllä ja ei, hän tuumii.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Osasin odottaa kysyntää, koska ohjelma on hyvä ja talvitapahtumalle on varmasti tilausta. Yleisötavoite oli kolmetuhatta, joten ylitämme rajan. Käytössämme on puolikas Areena, ja saamme mahtumaan neljätuhatta kävijää siihen tilaan.

- Jos myisimme enemmän lippuja, meidän pitäisi reagoida niin moneen juttuun järjestelyjen suhteen. Kävijämäärä on järkevää rajata neljääntuhanteen, Piiparinen lisää.

Järjestäjien mukaan festivaali tarjoaa piristystä talven keskelle varsin lämpimällä artistikattauksella.

- Yleisön ottaa syleilyyn Haloo Helsinki!, sekä suomi-iskelmän ehdoton legenda Paula Koivuniemi. Kotimaisen rytmimusiikin kärkeä edustavat Elastinen ja Lyömättömät (Solonen, Kosola & X-mies), tapahtuman verkkosivuilla luetellaan.

Lunta Ilosaaressa -festivaali avaa porttinsa kello 16 ja tunnelma jatkuu aina puoleen yöhön saakka. Tapahtuma on ikärajaton.

Koko perheen talvitapahtuma on järjestetty aikaisemmin nimensä mukaisesti Ilosaaressa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi