Torstai, 13.8.2020 
Jesse, Okko
Kulttuuri

Eppu Normaali esiintyy Joensuussa - klassikkoalbumi soitetaan kokonaan

  • Karjalainen
Kerubi järjestää edelliskesän tapaan Kerubin Kesäkonsertin Joensuun Ilosaaressa perjantaina 14. elokuuta.

Tapahtumassa esiintyy suomirockin elävä legenda Eppu Normaali, joka juhlistaa kesän kiertueellaan ”Kahdeksas ihme” -klassikkoalbuminsa 30-vuotisjuhlaa soittamalla konsertissa albumin kokonaisuudessaan, höystettynä toki muilla yhtyeen klassikkokappaleilla.

Tähän mennessä noin 125 000 kappaletta myynyt Kahdeksas ihme -albumi on yksi yhtyeen suosituimmista ja sisältää muun muassa kestohitit ”Vuonna ’85”, ”Kitara taivas ja tähdet” ja ”Vihreän joen rannalla (kauan sitten)”.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Soundi-lehden aikanaan järjestämässä äänestyksessä albumi oli mukana 50 parhaan kotimaisen rock-albumin joukossa.

Kerubin Kesäkonsertissa esiintyy myös muita yhtyeitä, jotka julkaistaan toukokuun aikana.

- Selkeästi myös perinteiselle suomirockille on tilausta, joten päätimme vastata kunnolla kysyntään. Mikä olisikaan parempi paikka konsertille kuin kesäinen Ilosaari. Tulemme myös panostamaan tapahtuma-alueen viihtyvyyteen, sillä Kerubi vastaa tapahtuman järjestelystä kokonaisuudessaan anniskelua ja ruokamyyntiä myöten, kertoo Asko Piiparinen.

- Kerubin vuoteen mahtuu tänä vuonna monia tapahtumia alkaen helmikuussa Joensuu Areenalla järjestetystä ja jo ennakkoon loppuunmyydystä Lunta Ilosaaressa -talvifestivaalista. Seuraavana on vuorossa Nightwishin maailmankiertueen aloitus Joensuun Laulurinteellä kesäkuun alussa. Kesäkonsertti päättää sitten Kerubin kesän, johon mahtuu myös monia muita isoja tapahtumia. Olemme mukana isosti Farmari 2015 -maatalousnäyttelyssä, Ilosaarirockissa, Vekararokissa, Ilovaarirockissa ja Kuninkuusraveissa, Piiparinen jatkaa.

Kerubin Kesäkonsertti on ikärajaton ja portit avautuvat konserttipäivänä kello 18.

Ennakkoliput tulevat myyntiin ensi maanantaina 30 euron hintaan. Tapahtuman järjestää Ravintola Kerubi.

Korjattu 6.5. kello 16.28: Ennakkolippujen myynti ei ole vielä alkanut.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi