Torstai, 28.5.2020 
Alma
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 1322

Kulttuuri

Kiireinen Pave Maijanen Vain elämää -poppoosta: Ihania tyyppejä kaikki

  • Sirpa Suomalainen
Pave Maijasen kiireisen vuoden kruunaavat kiertue Polaris Jousikvartetin kanssa ja Vain elämää -sarja. Kuva on kesäkodista Kesälahdelta. Pave Maijasen kiireisen vuoden kruunaavat kiertue Polaris Jousikvartetin kanssa ja Vain elämää -sarja. Kuva on kesäkodista Kesälahdelta.

Vanhan koulun pihamaalla Kesälahdella Sarvisalossa astelee tutunnäköinen mies ruutupaidassaan ja puukko vyöllä. Hän kiirehtii näyttämää omena- ja kirsikkapuiden raakilepaljoutta, joka on pihaan pölähtäneen valtavan mehiläisparven pölytyksen tuotosta.

Tyhjä kasvihuone kuitenkin paljastaa, että kevät ja kesä ovat olleet harvinaisen kiireisiä.

- Nyt on ennätetty käydä täällä kuutena tai seitsemänä päivänä, kun normaalisti olisi jo toista kuukautta asuttu kokonaan täällä Kesälahdella, talon isäntä, muusikko Pave Maijanen, 64, sanoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Sen verran on katiska silti ollut järvessä, että muutamia ahvenia on saatu.

Laulajan ja lauluntekijän kiireet alkoivat jo keväällä. Maaliskuussa hän sai soiton, jossa kysyttiin Vain elämää -tv-ohjelmaan, ja tunnin miettimisen jälkeen vastaus oli ”tahdon”.

- Ei ollut mitään syytä kieltäytyä, päinvastoin.

Ohjelmaa nauhoitettiin kesäkuun alussa puolentoista viikon ajan. Konkarille se oli hauska mutta hirveän rankka kokemus:

- Päivät olivat pitkiä, sillä töitä tehtiin aamukahdeksasta puolille öin, ja tv-kameroiden käyminen koko ajan toi lisäpainetta.

Ensi kaudella esitettävässä Vain elämää -sarjassa esiintyvät Pave Maijasen lisäksi Sanni, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa, Anssi Kela, Vicky Rosti ja VilleGalle.

- Ihania tyyppejä kaikki. Esimerkiksi Sanni, mikä superlahjakkuus ja miten valmis ikäisekseen. Ja Antti Tuisku, niin lämmin ja avoin. Anssi Kela puolestaan syvällinen ja sympaattinen.

Musiikillisesti ohjelman teko oli mieluisaa. Kuka ties muutamia toisten kappaleita saattoi tarttua omaankin ohjelmistoon.

Lue lisää Pave Maijasen kuulumisista maanantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa