Torstai, 28.5.2020 
Alma
Kulttuuri

Airaksinen siirtyy seuraavaksi Juicen kimppuun - "Ei tehdä mitään kärsimystaiteilijaa"

  • Hannu Jarva

Ohjaaja Teppo Airaksisella, 32, on jo aloitteilla seuraava elokuva Napapiirin sankarit 2:n jälkeen. Airaksinen ohjaa elokuvan Juice Leskisestä. Airaksinen tekee Antti Heikkisen Juice-elämäkertaan pohjaavan, Antti Heikki Pesosen käsikirjoittaman elokuvan suomalaisen laululyriikan mestarista.

Elokuvan valmistelut on jo aloitettu. Airaksinen on käynyt muun muassa jo tutustumassa kuvauspaikkoihin Juice Leskisen synnyinkulmilla Juankoskella.

Juice Leskisen roolissa nähdään television Putouksestakin tuttu Riku Nieminen, joka palasi pienen tauon jälkeen taas vanhaan tuttuun televisio-ohjelmaansa Putoukseen. Putouksen seuraavan tuotantojakson ohjaa juuri Airaksinen.

- Elokuva on vielä vahvasti alkutekijöissään. Katsotaan nyt, mitä siitä saa irti. Meillä ei suinkaan ole tarkoitus tehdä Juice Leskisestä elokuvassa mitään kärsimystaiteilijaa, Joensuussa piipahtanut Teppo Airaksinen kertoo.

Airaksinen kävi tutustumassa Juankoskella tuleviin kuvausmaisemiin.

- Katsastimme myös vanhoja tanssilavoja, jotka ovat nykyisin tyhjillään. Harmi, että niissä ei ole kävijöitä, ohjaaja sanoo.

Ensi vuodeksi elokuvan ensi-ilta ei kuitenkaan ole vielä luvassa.

- Aikaisintaan vuoden päästä talvella aletaan kuvaukset, mutta kyllä sieltä se elokuva on vahvasti tulossa.

Lue lisää keskiviikon Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa