Sunnuntai, 9.8.2020 
Erja, Nadja, Eira
Kulttuuri

Joensuu Rock Academy etsii valmennettavia

  • Jani Leinonen

Joensuun Popmuusikot ry:n ylläpitämä Joensuu Rock Academy etsii nuoria valmennusryhmiin, jossa opetellaan musiikkialan eri osa-alueita. Tulevana keväänä järjestettävissä valmennuksissa opetellaan muun muassa esitystekniikkaa, paitamyyntiä, markkinointia, keikkamyyntiä ja tapahtumatuotantoa.

Mukaan valmennukseen pääsevät 15-29-vuotiaat henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita puuhaamaan musiikin parissa ja etsivät uutta suuntaa elämälleen. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Maksuttoman valmennuksen tavoitteena on löytää ala, josta saa iloa ja jota voi jatkaa myöhemmin esimerkiksi jatko-opiskelun tai työharjoittelun kautta. Haku on käynnissä Joensuu Rock Academyn verkkosivuilla 7. joulukuuta saakka. Lisätietoja ja haku valmennukseen löytyy täältä.

Joensuu Rock Academy on Joensuun Popmuusikot ry:n hallinnoima hanke, joka edistää bändivalmennuksen, musiikkialan koulutuksen ja pienryhmätoiminnan avulla nuorten osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja arjen hallintaa. Hanketta rahoittavat Etelä-Savon ely-keskus ja Joensuun kaupunki.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi