Sunnuntai, 9.8.2020 
Erja, Nadja, Eira
Kulttuuri

Ismo Alanko lähtee kevätkiertueelle - huhtikuun alussa keikka Joensuussa

  • Suonna Kononen

Ismo Alanko muistuttaa viimeisimmästä albumistaan, lokakuussa ilmestyneestä Ismo Kullervo Alangosta singlellä ja kiertueella.

Unelmia ja valheita -kappale on albumin kolmas singlepoiminto. Sen voi käydä kuuntelemassa Spotify-suoratoistopalvelussa, ellei omista levyä.

- Tämä levy on jännittävä musiikillinen seikkailu tunne-elämän syövereissä. Yhteiskunnalliset mullistukset kaikuvat psyyken onkaloissa ja heijastuvat ulos kipeänä hiljaisena huutona. Ismo Kullervo Alanko on kuitenkin optimisti: uskoskelee vielä ihmiseen ja rakastaa elämää, vaikkei ymmärrä sitä. Ja kaiken yllä leijuu raadollinen kauneus, Alanko määrittelee albumia levy-yhtiön tiedotteessa.

Ismo Alangon kevätkiertue käynnistyy 30. maaliskuuta Lahden Möysän Musaklubilta. Joensuuhun saavutaan torstaina 7. huhtikuuta, jolloin Alanko yhtyeineen esiintyy Kerubissa. Se on kiertueen ainoa Pohjois-Karjalan esiintyminen.

Kuvassa Alanko viime marraskuun Joensuun Carelia-salin keikallaan rumpali Niko Votkinin ja basisti Mikko Mäkelän kanssa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi