Lauantai, 6.3.2021 
Tarmo
Maakunta

Huhut saivat vahvistuksen: PKO sulkee Loma-Kolin rinteet

  • Jani Leinonen
Loma-Kolin rinteille etsitään laskettelun sijaan uudenlaista toimintaa. Loma-Kolin rinteille etsitään laskettelun sijaan uudenlaista toimintaa.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on päättänyt lopettaa laskettelutoiminnan Loma-Kolin rinteissä. PKO suunnittelee Loma-Kolin laskettelurinteiden tilalle ympärivuotisia luonto- ja matkailupalveluja.

- Olemme jo useamman vuoden ajan pohtineet sitä, jatketaanko Loma-Kolin rinnetoiminnan kehittämistä yksin, jonkun muun kanssa vai keskitetäänkö laskettelutoiminta Ukko-Kolille. Nyt on tehty päätös kehittää Loma-Kolin alueelle täysin uudenlaista tarjontaa ja kehittää laskettelutoiminta nimenomaan Ukko-Kolilla, muotoilee PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari.

Aiemmin Loma-Koli on ollut erityisesti lapsiperheiden suosiossa Ukko-Kolia loivempien ja helpompien rinteiden vuoksi. Hautasaaren mukaan Ukko-Kolia kehitetään tulevina talvina koko perheen laskettelupaikkana.

Hautasaaren mukaan neuvottelut Loma-Kolille tulevista toiminnoista ovat siinä vaiheessa, että suunnitelmista tiedotetaan vasta myöhemmin. PKO pyöritti Loma-Kolin lasketteluliiketoimintoja vuodesta 1998 lähtien.

Lisää aiheesta: PKO harkitsee Loma-Kolin rinteiden sulkemista

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi