Torstai, 21.6.2018 
Ahti, Ahto
Maakunta

Valkoinen viiva vie sittenkin Ilosaarirockiin - kaupungin entinen työntekijä palasi piirtämään sen

  • Anni Kuittinen
Valkoisella viivalla piirretty ja tervehdyksillä höystetty reitti vie perinteisesti rautatieasemalta Ilosaarirockiin, niin myös tänä vuonna. Arkistokuva. Valkoisella viivalla piirretty ja tervehdyksillä höystetty reitti vie perinteisesti rautatieasemalta Ilosaarirockiin, niin myös tänä vuonna. Arkistokuva.

Joensuussa on perinteisesti merkattu reitti rautatieasemalta Ilosaarirockin pääportille valkoisella katuun piirretyllä viivalla.

Karjalainen uutisoi aiemmin torstaina, ettei rokkikansan kovasti kehumaa reittiä piirretä tänä vuonna. Syynä oli, että homman on aiemmin hoitanut viestintäpäällikkö Ville Moilanen, joka ei työskentele enää kaupungilla.

Moilanen siirtyi keväällä osakkaaksi Rookie Communications Oy -viestintätoimistoon, joka tiedotti torstai-iltana, että viiva piirretään sittenkin.

Moilanen piirsi reitin myöhään torstai-iltana yhdessä yhtiökumppaninsa Arttu Käyhkön kanssa.

- Huomasimme somesta, että valkoista viivaa selkeästi kaivattiin ja päätimme tarttua asiaan. Kun näin merkittävä tapahtuma ja suuri yleisö tarvitsevat apua, haluamme auttaa, Ville Moilanen kertoo.

- Tunsimme selvän piston sydämessämme ja halusimme korjata tilanteen. Toivottavasti viiva auttaa ihmisiä löytämään perille rokkiin. Joensuulaisten vieraanvaraisuus ei kestä yhtään eksynyttä festarivierasta, Moilanen jatkaa.