Perjantai, 14.5.2021 
Tuula
Kotimaa

Halla-aho puolueloikkauksista: "Ongelmista suhteettoman suuri osa on sijoittunut Itä-Suomeen"

  • Roosa Pelkonen
  • Mikko Makkonen
Perussuomalaisten puheenjohataja Jussi Halla-aho osallistui Joen yöhön Joensuun perussuomalaisten teltalla. Perussuomalaisten puheenjohataja Jussi Halla-aho osallistui Joen yöhön Joensuun perussuomalaisten teltalla.

Joensuun perussuomalaiset osallistui tämänvuotisen Joen yön Järjestöbulevardille ja kutsui teltalleen myös europarlamentaarikon ja perussuomalaisten tuoreen puheenjohtajan Jussi Halla-ahon. Puheenjohtajan vierailua mainostettiin paikallisyhdistyksen Facebookissa mahdollisuutena päästä keskustelemaan sisäisestä solidaarisuudesta, ja aihe olikin hyvin ajankohtainen viikon tapahtumat huomioiden.

Outokummun kaupunginvaltuutettu Jari Turpeinen sekä Outokummun perussuomalaisten hallitukseen kuuluneet Petri Kokko ja Ville Pussinen ilmoittivat torstaina jättävänsä puolueen. Halla-aho kommentoi tilannetta harmilliseksi muttei halunnut arvostella muiden ratkaisuja.

- Niistä ongelmista, joita nyt on ollut paikallistasolla viime kesäkuun jälkeen, suhteettoman suuri osa on sijoittunut Itä-Suomeen: Pohjois-Karjalaan, Pohjois-Savoon ja Etelä-Savoon. Ne ovat johtuneet osin siitä, että täkäläisillä loikanneilla kansanedustajilla on ollut aika laajat verkostot, hän arvioi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Turpeisen, Kokon ja Pussisen lisäksi perussuomalaiset jättäneisiin pohjoiskarjalaisiin kuuluvat ainakin kansanedustajat Kari Kulmala ja Pentti Oinonen.

Lisää aiheesta: Myös Kokko ja Pussinen lähdössä Outokummun perussuomalaisista - "Kuulemma saunan takana on loikkareille tilaa"

Lisää aiheesta: Outokummun Seutu: Perussuomalaisvaikuttaja Jari Turpeinen eroaa puolueesta

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi