Torstai, 24.1.2019 
Senja
Maakunta

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän oppilaitoksen nimeksi Riveriaksi

  • Karjalainen
  • Sanna Turpeinen
Nämä kyltit poistuvat ensi vuoden alussa. Jatkossa koko koulutuskuntayhtymä on yhtä oppilaitosta, jonka nimeksi tulee Riveria. Nämä kyltit poistuvat ensi vuoden alussa. Jatkossa koko koulutuskuntayhtymä on yhtä oppilaitosta, jonka nimeksi tulee Riveria.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä toteuttaa organisaatiouudistuksen ensi vuoden alussa.

Uusi organisaatio muodostuu yhdestä oppilaitoksesta, joka yhdistää nykyiset Pohjois-Karjalan ammattiopistot (Joensuu palvelut, Joensuu tekniikka ja kulttuuri, Kitee, Lieksa, Niittylahti, Nurmes, Outokumpu, Valtimo), Pohjois-Karjalan aikuisopiston, Pohjois-Karjalan opiston ja Pohjois-Karjalan kesäyliopiston.

Oppilaitoksen uudeksi nimeksi tulee Riveria.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Riveria on nimenä lyhyt, tuore, erilainen ja moderni. Se kuvastaa pohjoiskarjalaisuutta vesistöjen ja jokien mielikuvan kautta. Oppilaitoksen ammatillinen koulutus on eläväistä ja jatkuvassa liikkeessä kuten virtaava vesistökin. Nimi luo positiivista mielikuvaa ja on kansainvälisesti helposti ymmärrettävä, nimivalintaa perustellaan.

Uuden oppilaitoksen nimen löytämiseksi järjestettiin henkilöstölle ja opiskelijoille nimikilpailu. Kilpailussa annettiin kaikkiaan 274 nimiehdotusta. Uuden oppilaitoksen nimeä valmisteleva raati koostui luottamusjohdon, toimivan johdon, henkilöstön ja opiskelijoiden edustajista.

Nimi julkistettiin perjantaina kuntayhtymän yhteisessä henkilöstötilaisuudessa Joensuun areenassa.

Otsikkoa muokattu 15.12.2017 kello 11.45.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa