Tiistai, 13.11.2018 
Ano, Kristian
Maakunta

Areenan suurkirppikseltä saattoi löytää hääpuvun tai kultaisen joutsenen - kuvagalleria

  • Anna Sievälä
  • Anna Sievälä
Sanna Leinonen (vas.) oli tullut Joensuun suurkirppikselle Rääkkylästä ja Terhi Eskolin Kiteeltä. Sanna Leinonen (vas.) oli tullut Joensuun suurkirppikselle Rääkkylästä ja Terhi Eskolin Kiteeltä.

Joensuun areena täyttyi jälleen sunnuntaina kirpputorimyyjistä ja löytöjen tekijöistä.

Suurkirppiksellä oli jo alle tunti tapahtuman alkamisesta paljon asiakkaita, ja myyjätkin kiittelivät kaupan käyneen ensimmäisen tunnin ajan hyvin.

Outokummusta myyntipuuhiin Joensuuhun ajaneet Tuula ja Eero Suvanto olivat ottaneet mukaansa myös tiibetinspanielit Bertan, 12, ja Irkun, 4.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Kysyimme, saavatko koirat olla mukana, ja saimme luvan. Kotiin ei viitsi eikä autoon voi jättää, eläkkeellä olevat Suvannot kertoivat myynnin lomassa.

Monen kirpputoripöytä oli täyttynyt kaappien siivouksen seurauksena, ja tarjolla oli paljon vaatteita, leluja ja sisustustavaraa. Harvinaisempiikin löytöihin oli mahdollisuus. Myynnissä oli esimerkiksi 50 euron hintainen kullattu joutsenpatsas, 30 eurolla uutta omistajaa vailla ollut hääpuku sekä vanhojentanssimekko.

- Mekko menee hyväntekeväisyyteen, jos se ei mene tänään kaupaksi. Mietin, olisiko vaikka jokin seurakunta, jonka kautta sen voisi lahjoittaa, tyttärellään käytössä ollutta vanhojentanssimekkoa esitellyt Sari Salo suunnitteli.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa