Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Maakunta

Marjalassa liikkunut varas yritti kahtena yönä murtautua taloihin - poliisi pyytää asukkaita tarkastamaan pihat ja varastot

  • Anni Kuittinen

Joensuun Marjalassa on kahtena yönä yritetty murtautua taloihin. Poliisi sai tekijän kiinni varhain lauantaiaamuna.

Ensimmäiset murtoyritykset tapahtuivat perjantaiyönä aamukolmen ja -kuuden välillä. Kahteen taloon oli yritetty murtautua takapihojen kautta Kielomäenkadun ympäristössä.

Tekijä ei onnistunut sisäänmurtautumisessa, mutta useiden talojen takapihoilta löytyi kävelyjälkiä. Lisäksi talojen pihoilta ja terasseilta oli varastettu omaisuutta.

Poliisi sai myös varhain lauantaiaamuna kello 4.45 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan Marjalan Nuotiokadulla liikkuu talojen pihalla tuntematon henkilö.

Poliisipartio jäljitti henkilöä poliisikoiran avulla ja sai tämän kiinni Leiritieltä. Kiinniottopaikan läheltä löytyi kassi, jossa oli varastetuksi epäiltyä tavaraa, kuten työkalu, koristekasvi ja ruokapakasteita.

Poliisi pyytää, että Marjalan asukkaat tarkastavat pihansa ja ulkovarastonsa. Mikäli he huomaavat omaisuuttaan varastetuksi, asiasta tulee tehdä rikosilmoitus joko sähköisesti osoitteessa www.poliisi.fi tai arkipäivänä poliisipäivystykseen soittamalla numeroon 0295 415 320.

Jos talojen tai varastojen ovissa on murtojälkiä, näistä tulee soittaa suoraan hätäkeskukseen numeroon 112.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa